NDB Teamcup

NDB Teamcup 2016-2017

Afgelopen jaar hebben een aantal BDC teams deelgenomen aan de NDB Teamcup. Twee teams zelfs met zeer veel succes. De teams van You Never Know (Silver) en Broken Arrows (Gold) wisten namelijk zelfs met de eindoverwinning in hun categorie aan de haal te gaan.

Ook dit jaar wordt er door de NDB weer een Teamcup georganiseerd. 

Wat en hoe ?

De NDB Team Cup is een volledig aparte competitie in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën:

- NDB Team Cup 'Gold': ere- en 1ste divisieteams

- NDB Team Cup 'Silver': 2de en 3de divisieteams

- NDB Team Cup 'Bronze': 4de en 5de divisieteams

Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities. Er zullen per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd gespeeld worden. De teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot. En nog veel mooier, deelname is gratis!

Loting

De loting is als volgt: alle teams worden vanwege de afstanden ingedeeld in regio’s waarbij teams uit dezelfde lidorganisatie elkaar in de voorrondes zoveel mogelijk vermijden. De organisatie bepaalt vervolgens met de toss welk team ‘thuis’ speelt. Als jouw team op vrijdag niet kan spelen wegens de regionale competitie dan zal de speelavond van de NDB Team Cup veranderen. Daarnaast hebben de teams in onderling overleg altijd de mogelijkheid de wedstrijd te verplaatsen, zolang deze gespeeld wordt in de betreffende week, de week voorafgaande of de week na de oorspronkelijke speeldatum. Komen de teams hier onderling niet uit dan bepaalt de organisatie de speeldatum. 

 

Meer info volgt binnenkort !

Toernooien

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Partners

barleduc bwcpictures dbdarts kledingcalculator vis zwaluw_reizen_logo3

Contactgegevens

Bossche Darts Competitie

p/a Korenbrugstraat 7

5211 EG 's-Hertogenbosch

organisatie@bdcdarts.info

© 2018 - 2022    Bossche Darts Competitie  ♦  Alle rechten voorbehouden    Disclaimer

Free Joomla! template by L.THEME